Монтана Лейк
Публикувано 01 ноември 2011 - 09:52
риболовни принадлежности и аксесоари от sukibaits.com риболовен магазин всичко за риболова от carp.sukicarp.com

Публикувано 01 ноември 2011 - 17:08
Поздравления и от мен. Важно е че сте били там опитали сте всичко възможно, но не винаги се получава това което желаем. Поне добре сте си прекарали и тръпка е имало. Поне да беше сефтосал новите пръчки.
Тръпка имаше до края, една случайна риба и размествахме класирането...

Аз не можах да сефтосам сопите, ама на Васил са сефтосани ама и те не ловеха.....

Брилянт ли е, чудо ли е....

Публикувано 01 ноември 2011 - 17:21
риболовни принадлежности и аксесоари от sukibaits.com риболовен магазин всичко за риболова от carp.sukicarp.com
Публикувано 02 ноември 2011 - 18:56
абе тебе нали те бихме на твоя язовир с каполинотоБрилянт брилянт ама да ги сменя че нещо не ви върви по състезанията.
.gif)

.gif)
.gif)
.gif)
и да уредиш на цоца един стар байтс да не се излага стия пуловери
.gif)
Публикувано 02 ноември 2011 - 20:26

Посетете риболовни такъми и аксесоари от sukibaits.com ще намерите всичко за риболова.
Публикувано 06 ноември 2011 - 22:53

Бе който се е капотирал там знае за какво става въпрос!Така, че не си мислете че като идете следващия път на Монтана, че ще хванете повече от другите!Въпрос на моменти е- понякога рибата си взима доволно на всичко,но понякога си има и предпочитана стръв в определено време,а като се има предвид, че не всички риби са еднакви!
Когато се съберем на барбекюто нямаше от моята домашна нали,а пих Бургаско и Узо...така, че пиело ми се и съм клъвнал...

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни