Тръстиково
Публикувано 24 май 2011 - 18:53
Посетете риболовни такъми и аксесоари от sukibaits.com ще намерите всичко за риболова.

Публикувано 24 май 2011 - 20:29
Само мога да кажа, че Тръстиково е хубав водоем с много закачки,много трудни и силни риби!
Подробности по-късно!
Публикувано 24 май 2011 - 21:00

Посетете риболовни такъми и аксесоари от sukibaits.com ще намерите всичко за риболова.
Публикувано 24 май 2011 - 23:08

Публикувано 25 май 2011 - 07:34

Чакаме подробности ...

Публикувано 25 май 2011 - 21:54
Следователно всички се разпръснаха по секторите си и състезанието стартира в 13:00 ч. първи сигнал за оттегляне на автомобилите на паркинг и ползване на маркер,последва втори сигнал в 14:00ч. старт на състезанието.
Захранихме и заваля дъжд докато по едно време спря за кратко, последва отпускане на моя въдица но при засичане няма никой,по-късно решихме да захраним допълнително и привечер се реализираха 2 удара на Даката и на мен!От тогава не помня вече всичко кое как протече,защото реализирахме няколко удара през ноща а и имахме изтървани риби за които се бяхме ядосали!Постепенно последва презареждане и така до сутринтта ту бяхме разочаровани ту се поздравихме!На следващия ден сменяхме монтажи и работата потръгна за кратко и не след дълко пак имаше доста разочарования.Така също имаше и моменти когато сме заметнали напразно в някакви закачни и се чудехме защо не бута,а то се оказало че няма как рибата да ни намери стръвтта!Горе долу преосмислихме внимателно къде и как сме хвърляли маркера и по наблюдения решихме да презентирама по в страни а и малко промяна в захранката и стръвтта с монтажите.на 3-тия ден сутринтта нещата загрубяха имах 3 последователни удара през 1 час само на една въдица и 3-те ги изгубих-единия от тях беше товарен влак.Толкова много бях напънал че рискувах или да се откачи или да счупи сопата-линията беше достатъчно здрава че няма късане,но влака бе навля1зал в лека закачка и излезе от там,докато в един момент набра бавно 20-30 м. на дясно и напъвах ли напъвах той си патува като пич,наближи 1м. преди шавара опитах да спра шпулата до край с лявата ръка и напънах 2 пъти сопата почти до край,но успя да влезе в шавара и до там
.gif)

налагаше ми се да устроя по друг начин линията,но нямах нужните материали,затова следващия път ще им се реванширам!
Не ми се поставят на ново снимка по снимка затова ще копна от форума на carpbg
Публикувано 25 май 2011 - 21:55

Съдийте подготвят яйцата за второ теглене на жребия

В очакване на второ теглене

Иде нашия ред

Бъркам в кошницата с яйцата и какво да видя

Да ме упътят къде ни е сектор номер 1

Ето резултатите от жребия

И се започва

Първа риба Даката

Втора риба след 10 мин. от първата

Последва трета риба най-големия 10,680 кг.(нямам други снимки-в Хари ги има)

И айде Глорияяя

Публикувано 25 май 2011 - 21:56

HARRY

Награждаването

Първа риба

Най-голяма риба

3-то място Аз и Даката

Ние и Хюсмен и Живко

Целия резултат!

Има още доста снимков материал,но това беше от моя апарат!
До нови срещи!

Публикувано 26 май 2011 - 03:16
Публикувано 26 май 2011 - 09:37
Не, че на стойката не става да сложа и двете а просто когато има рън и да взема да засичам да не размърда другата,все пак обтегача е тежък и джасва когато се откачи и падне до долу,а така по средата е много стабилно и няма мърдане.
Колчетата ми са Фокс разгънати са около 2 м
Публикувано 26 май 2011 - 13:08
отлично свършена работа. Борба са водили момчетата до последно и то със всички сили след 70 часа дъжд, кал и яки рънове.
Браво момчета.
ич през .я мен ми нее.
Публикувано 26 май 2011 - 15:25
Публикувано 26 май 2011 - 16:39
Публикувано 26 май 2011 - 16:40
Публикувано 26 май 2011 - 19:31
Това ще ми е за урок и дано следващия път да бъда подготвен за реванш

Публикувано 26 май 2011 - 19:51
Публикувано 26 май 2011 - 19:52
ПОЗДРАВИ !
Публикувано 26 май 2011 - 20:25
Публикувано 28 май 2011 - 08:32
Публикувано 28 май 2011 - 08:48
Някъде Хари май споменат най-рано след забраната,но това не е инфо. на 100%
Заслужава си да се отиде там!

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни